Renault Megane Conquest – Rent a SUV

Renault Megane Conquest – Rent a SUV

Suv
vec od 50€
Automatski
Air condition
Included for Free:
Otkazivanjeizmeneodgovornost prema trećim licimaodricanje od štete u slučaju sudarazaštita od krađe
Renault Megane Conquest Suv je spoj elegantnih linija i robustnog stila.Njegov jedinstveni dizajn nudi vam izduzeni profil,veliki razmak od tla,koji nasem Renault Megane Qonquestu omogucava veliku vidljivost i vrhunski enterijer.Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju,sportsku prednju masku, specificne naplatke sa rubinskim detaljima,dvostruke izduvne cevi i jos vise od toga vam pruza nas Renault Megane Qonquest.

 

Izduženi profil
Renault Megane Conquest Suv se ističe na prvi pogled. Ima silaznu liniju krova, prednje i zadnje klizne ploče, veliki razmak od tla koji pruža izuzetnu vidljivost i lukove točkova kao kod klasičnog SUV vozila.
Easy Link multimedijalni sistem

Sa ovim multimedijalnim sistemom koji je kompatibilan sa Android Auto™ i Apple CarPlay™ – lako povezujete svoj pametni telefon i imate pristup svim vašim aplikacijama i povezanim uslugama sa vašeg centralnog ekrana od 9.3″ u vašem Renault Megane Conquest Suv automobilu.

Multi-sense
Zvuk i odziv motora, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i konfiguracija ekrana vozača… Izaberite jedan od 3 dostupna režima vožnje (My sense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću višestrukog sistema prilagođavanja Multi-sense.
15 easy drive sistema za pomoć vozaču
Sistem pomoći za vožnju na autoputu i u saobraćajnoj gužvi, sistem upozorenja prilikom vožnje unazad i pomoći pri parkiranju Easy Park Assist su samo neke od funkcija osmišljenih da poboljšaju vašu udobnost i bezbednost u vožnji. Ove karakteristike kao i mnoge druge dostupne su putem sistema za pomoć vozaču Renault Easy Drive koji vam pomaže u izvođenju manevara duž celog putovanja sa vašeg prilagodljivog ekrana od 10,2″. Da li ste spremni na prvi korak ka iskustvu bez vozača?
PROSTRAN I VISOKOTEHNOLOŠKI ENTERIJER
Sa svojom modernom kabinom, jednostavnim komandama na komandnoj tabli, prostranim putničkim prostorom i velikim prtljažnikom, Megane Conquest vas poziva da zakoračite u ergonomski, prilagodljivi enterijer.
Informacije o vozilu preuzete sa zvaničnog sajta i informativnog karaktera su kako bi lakše odabrali vozilo koje Vam odgovara Renult Srbija .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *