O nama priča nastaje još od osnivanja 2010. godine, uvek nam je zadovoljstvo klijenta bila glavna smernica poslovanja. Tokom vise od jedne decenije postojanja, konstantno smo se prilagođavali promenama uslova i potreba tržišta. Danas smo u mogućnosti da, vođeni sloganom „SVE SE MOŽE UGOVORITI NA ZADOVOLJSTVO KLIJENTA” svojim klijentima ponudimo veliki izbor različitih putničkih i teretnih vozila kao i dostavu i preuzimanje vozila bilo gde u Srbiji, uz opciju angažovanja i našeg profesionalnog vozača.

Redovno održavana, kasko osigurana vozila i pomoć na putu bilo kad i bilo gde Vam omogućavaju da putujete bez brige i razmišljanja.

Detaljno ugovaranje svih uslova najma Vam omogućava da sagledate svaobavezna i potencijalna plaćanja, bez dodatnih skrivenih troškova, i donesete odluku koja Vam najviše odgovara.

Bilo da Vam je potrebno vozilo na nekoliko dana ili nekoliko meseci, za Vas, Vašu porodicu ili poslovne partnere, ili organizovan prevoz za odlazak na večeru, poslovni sastanak, jednodnevni izlet, letovanje, zimovanje, svadbu ili jednostavno na aerodrom, naše osoblje i vozni park stoje Vam na raspolaganju. Pozovite nas i uverite se u raznovrsnost i povoljnost naše ponude.(Česta pitanja)

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

O nama pričaju i klijenti

Dragana Janjić

Kola su odlična usluga je kvalitetna sve pohvale!

Dragana Janjić
Milan Petrović

Vrlo sam zadovoljan sa uslugom svaka pohvala!

Milan Petrović